Nieuwbouw basisschool IKC Veller

De nieuwbouw IKC Veller bestaat uit twee scholen, een kinderdagverblijf en een vrijstaande gymzaal. Het is een gebouw dat voor zo’n 350 kinderen gebouwd is, met een brede leerlijn van 0-12 jaar. De totaal oppervlakte beslaat 2650m2 (bvo).
ITH heeft de complete werktuigkundige en elektrotechnische installaties gerealiseerd voor zowel de scholen als voor de gymzaal.

Waarom ITH?

Gespecialiseerde vakmensen

Van ontwerp tot realisatie

Service en onderhoud op maat

90 jaar ervaring

Professioneel en betrokken

VCA gecertificeerd

Korte beschrijving werkzaamheden

De werktuigkundige installaties voor de scholen bestaat uit twee lucht-water warmtepompen t.b.v. de warmte-/koude opwekking. Voor de ventilatie is een integraal luchtbehandelingssysteem aangebracht. De ruimtes worden all-air verwarmd/gekoeld en op een paar plaatsen is aanvullend vloerverwarming aangebracht. Daarnaast hebben we de installaties t.b.v. riolering, water, sanitair, en brandbestrijding aangebracht.
De elektrotechnische installaties bestaan uit aarding, energiedistributie, elektra, verlichting, PV-installatie, data, telefonie, intercom, zonwering, alarm en brandmeldinstallatie.
De gymzaal heeft een eigen standalone installatie.
De scholen en de gymzaal zijn voorzien van een compleet GebouwBeheerSysteem (GBS) van WebEasy. Hierin wordt de luchtkwaliteit, verlichting en zonwering gestuurd en gemonitord.

Periode:
2019-2020
Locatie:
Barneveld
Opdrachtgever:
PCO Gelderse Vallei en gemeente Barneveld
Contactpersoon:
Dhr. J. Verbruggen