Waarom ITH?

Gespecialiseerde vakmensen

Van ontwerp tot realisatie

Service en onderhoud op maat

90 jaar ervaring

Professioneel en betrokken

VCA gecertificeerd

Installatietechniek

Klimaatinstallaties
Een comfortabel en energetisch verantwoord klimaat begint met een klimaatsysteem van ITH. Verwarmen, koelen, luchtbehandeling en ventilatie worden in een of meerdere systemen geïntegreerd tot een duurzame en energiebesparende oplossing. Hierbij staat het woon-, verblijf- en werkklimaat van gebruikers centraal.
Bodemenergie, WTW units, warmtepompen, zonnecollectoren en CV ketels zijn voor ons bekende technieken. Onze specialisten werken er dagelijks mee. Daarnaast verstaan wij ook de kunst van het inregelen van nieuwe maar vooral ook bestaande installaties, waardoor energiebesparingen tot wel 30% te realiseren zijn zonder in te leveren op comfort.

Sanitaire installaties
Sanitaire voorzieningen zijn van primair belang voor ons welzijn. ITH adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoud systemen voor watervoorziening, bluswater, hemelwaterafvoer en vuilwaterafvoer voor onder meer utiliteit, industrie en woningbouw. ITH heeft de kennis in huis om zowel in het ontwerp als in het beheer van bestaande installaties preventieve maatregelen te treffen ten aanzien van legionella. Tevens beschikt ITH over alle deskundigheid voor het uitvoeren van loodgieterswerk.

Regeltechiek
ITH ontwerpt, installeert en beheert regeltechnische systemen zodat u het maximale rendement uit uw installatie kunt halen. Desgewenst kunt u het gebouwbeheerssysteem via internet bedienen waar u maar wilt. ITH kan uw installatie op afstand beheren en monitoren waarmee niet alleen een verbeterd technisch rendement wordt behaald, maar het levert u ook rendement op het gebied van gebruiksgemak, comfort, levensduur, efficiënt gebruik en kostenbeheersing.

Dak en zinkwerk
Kennis van bouwfysica ligt aan de basis van een goede dakbedekking. Daarbij zijn berekeningen van isolatiewaarden en het dauwpunt essentieel. Het voortijdig signaleren van koudebruggen in de constructie voorkomt vochtplekken en lekkage. Aanpassen, uitbreiden en repareren van daken heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd. Wij hebben kennis van materialen. We combineren materialen. We hebben ervaring met de meest uiteenlopende verwerkingstechnieken. Door die brede expertise kunnen wij problemen voorkomen en waar nodig oplossen. Dakwerk is vakwerk. Het is bij ITH in goede handen!

U kunt bij ITH terecht voor het standaard zinkwerk. Maar ook voor renovaties met authentieke kenmerken. Ook de hemelwaterafvoeren kunnen wij voor u op maat maken in PVC, zink, of koper, rond of rechthoekig, klassiek of modern. Wij monteren ze en sluiten ze aan op het rioleringssysteem. Wij kunnen in onze eigen werkplaats het gevraagde maatwerk vervaardigen.