Waarom ITH?

Gespecialiseerde vakmensen

Van ontwerp tot realisatie

Service en onderhoud op maat

90 jaar ervaring

professioneel en betrokken

VCA gecertificeerd

Service & Onderhoud

Onze afdeling Service & Onderhoud is erop gericht storingen, gepland onderhoud of kortlopende werkzaamheden uit te voeren. Wij beschikken over een aantal flexibel inzetbare en vakkundige mensen. Zij zijn breed geschoold en hebben veel praktijkervaring. Zo zijn wij in staat snel en doeltreffend een probleem te lokaliseren en te verhelpen. Dit kan een lekkage zijn, een aardlekautomaat die niet meer kan worden ingeschakeld of een cv-ketel die het laat afweten. Voor onze klanten staan wij bij storingen 7 maal 24 uur per week voor u klaar. Wij staan u te woord en waar mogelijk verhelpen wij snel uw probleem.

Voorkomen is beter dan genezen, dit geldt ook in de installatietechniek. Daarom is preventief onderhoud belangrijk. Wij plegen gepland onderhoud aan CV ketels, andere typen gastoestellen, warmtepompen, noodverlichting en ventilatiesystemen.

De medewerkers van ITH voldoen aan de eisen van ‘Vakmanschap koolmonoxide preventie’ waarmee zij gecertificeerd (BRL6000-25) zijn om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan gasverbrandingstoestellen.