Waarom ITH?

Gespecialiseerde vakmensen

Van ontwerp tot realisatie

Service en onderhoud op maat

90 jaar ervaring

Professioneel en betrokken

VCA gecertificeerd

Elektrotechniek

Licht- / kracht installatie
De verdeling van elektriciteit begint op het punt waar u de elektriciteit afneemt. ITH verzorgt voor u de interne distributie van energie tot waar u dat nodig heeft. Van een huisaansluiting van 25A tot een aansluiting voor de industrie van 2500A.
Technische installaties mogen geen gevaar opleveren voor haar gebruikers, daarom moet deze beschikken over een veilige aardingsinstallatie en waar nodig een adequate bliksemafleider installatie. Indien gewenst kunnen wij deze installaties uitbreiden met overspanningsbeveiligingen en noodstroomvoorzieningen.
Verlichting zorgt voor beleving, comfort en veiligheid. Het doel van de verlichting bepaalt de stijl en de uitvoering van de armaturen. Wij kunnen een gedegen verlichtingsplan aanbieden waarmee een prettige en veilige werk- en woonomgeving wordt gecreëerd. Waar mogelijk, wordt gebruik gemaakt van energiezuinige LED toepassingen.

Data-installatie
Een stabiel en veilig datanetwerk zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen vloeiend verlopen en dat alle applicaties bereikbaar zijn voor uw medewerkers. ITH zorgt voor de technische infrastructuur waarbij integratie van diverse systemen als data, telefonie, multimedia en domotica mogelijk is. Indien gewenst of vereist verzorgt ITH de volledige certificering van uw datanetwerkbekabeling.

Domotica
Domotica verhoogt het comfort op uw werkplek of woning en draagt op een efficiënte wijze bij aan slim wonen en werken. Enkele voorbeelden zijn het aansturen van uw zonwering, het inschakelen van de verlichting, het inschakelen van de CV, het openen van uw toegangshek, etc. dit allemaal met een en hetzelfde smart device. Maar ook de integratie van multimedia, alarmeringen en beveiligingsinstallaties zijn mogelijk.

Beveiliging
Veiligheid is een risico dat de continuïteit van uw organisatie in gevaar kan brengen. Wij helpen u graag om, al dan niet in samenwerking met onze leveranciers, uw risico’s op calamiteiten als inbraak, brand of vernieling in kaart te brengen. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van:

– Inbraakbeveiliging
– Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
– Camerabewaking
– Toegangscontrole

Keuringen
In de Arbo-wetgeving is vastgelegd, dat elektrisch handgereedschap en klimmateriaal regelmatig moet worden geïnspecteerd conform de NEN3140. Uw gereedschappen worden geregistreerd in Centix Office. Gedetecteerde gebreken proberen wij direct te verhelpen. U kunt zo weer snel de beschikking hebben over uw gereedschap en materieel.
Ook de NEN3140 keuringen op uw bestaande elektrotechnische installatie kunnen wij voor u verzorgen. Wij vragen een externe partij de keuring van installaties voor ons uit te voeren. Hiermee voorkomen wij de schijn, dat wij ons eigen werk creëren of fouten verdoezelen.