Over ons

Technisch Installatieburo Hevel B.V. (ITH) is gevestigd in Ederveen en heeft circa 30 medewerkers in dienst. ITH ontwerpt en realiseert een totaalconcept op het gebied van installatie- en elektrotechniek. Van ontwerp tot en met onderhoud.
Wij doen dat professioneel en betrokken. Met kennis, ervaring en enthousiasme. Aannemers, architecten- en adviesbureaus, stichtingen en particulieren maken deel uit van ons klantenbestand.

Bewezen vakbekwaam
ITH is VCA gecertificeerd. Wij hebben onze werkwijze en risico’s omschreven met als doel ongevallen te voorkomen. Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Onze naam staat in het erkenningsregister van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). Daarin zijn alleen de installatiebedrijven opgenomen die hebben aangetoond te beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Waarom ITH?

Gespecialiseerde vakmensen

Van ontwerp tot realisatie

Service en onderhoud op maat

90 jaar ervaring

Professioneel en betrokken

VCA gecertificeerd

Geschiedenis

Hevel is opgericht in 1925 door dhr. D.M. Hevel en is begonnen met pulsboringen voor drinkwatervoorzieningen. Na de oorlog kwam de elektrificatie in deze regio op stoom en zijn de handwaterpompen vervangen voor elektrische waterpompen waarmee de discipline elektra is ontstaan. Middels overname door twee van zijn zonen ontstaat rond de jaren ‘60 de handelsnaam Gebr. Hevel. Kort hierna is ook het gasnetwerk uitgerold en wordt begonnen met aanleg van Cv-installaties, tevens begint men met winkelverkoop van wit- en bruingoed.

In 1989 is er opnieuw een overname, nu door een van haar medewerkers, dhr. G. Bouwheer en is onze huidige handelsnaam ontstaan Technisch Installatieburo Hevel B.V. Destijds is er ingezet op een verdere professionalisering en op ontwikkeling van de automatiseringstechniek.

De winkelverkoop wordt uitgebreid welke in 2006 afsplitst en zelfstandig verder gaat onder de naam Technisch Bouwcentrum Ederveen. In 2012 is de discipline industriële automatisering afgesplitst en zelfstandig geworden, opererend onder de naam Auteq B.V. en richt ITH zich volledig op de totale breedte van de installatietechniek. Inmiddels is het familiebedrijf in handen van de volgende generatie en worden de nieuwste technieken binnen de installatiebranche toegepast.

Op zoek naar een leuke werkgever?

ITH bied jou plezier in je werk, ruimte voor zelfontplooiing, mogelijkheden tot het volgen van vaktechnische opleidingen en een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden.