Nieuwbouw verzamelgebouw St. Reinaerde

Nieuwbouw van een verzamelgebouw voor St. Reinaerde waarin dagbesteding/werk, bewegen, behandelen en samenwerkplekken worden gehuisvest. Het gebouw bestaat uit twee delen. Kantoor en dagbesteding met nevenruimte, en een sporthal met nevenruimten. Het klimaatconcept is ook opgedeeld in twee delen, afgestemd op de twee verschillende functies van de gebouwen.

Waarom ITH?

Gespecialiseerde vakmensen

Van ontwerp tot realisatie

Service en onderhoud op maat

90 jaar ervaring

Professioneel en betrokken

VCA gecertificeerd

Korte beschrijving werkzaamheden

De engineering en montage van de elektrotechnische installaties, bestaande uit aarding, energiedistributie, elektra, verlichting, zonwering, data, telefonie, intercom, CAI, zorg-oproep en brandmeldinstallatie. De PV-installatie is door derden aangebracht.
Evenals de engineering en montage van werktuigbouwkundige installaties, bestaande uit hemelwaterafvoer, riolering, water, sanitair, brandbestrijding, airco, verwarming-koelinstallatie, luchtbehandelingsinstallatie en een gebouwbeheersysteem van WebEasy

Kantoren met behandelruimtes:
De benodigde warmte en koude wordt opgewekt middels een water/water warmtepomp met gesloten bodemlussen. Afgifte middels vloerverwarming/-koeling in combinatie met inductie-units. De warm tapwaterbereiding middels elektrische doorstroomtoestellen welke lokaal per tappunt zijn toegepast.

Sporthal:
De benodigde warmte en koude wordt opgewekt middels een lucht/water warmtepomp (DX). Afgifte middels luchtslangen in de sporthal en plafondroosters in de nevenruimten.

 

Periode:
2020-2021
Locatie:
Den Dolder
Opdrachtgever:
Bouwbedrijf A. Huurdeman
Contactpersoon:
Dhr. I. de Wolf