Nieuwbouw 2 laags woonzorggebouw Zanglijster, De Schutse

Nieuwbouw van een woongebouw voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Bestaande uit een 2 laags woongebouw, verdeeld over 4 groepen, die ieder voorzien zijn van diverse kamers met een centrale woonkamer inclusief keuken, ontspanningsruimte en sanitaire voorzieningen.

Waarom ITH?

Gespecialiseerde vakmensen

Van ontwerp tot realisatie

Service en onderhoud op maat

90 jaar ervaring

Professioneel en betrokken

VCA gecertificeerd

Korte beschrijving werkzaamheden

De engineering en montage van de elektrotechnische installaties, bestaande uit aarding, energiedistributie, elektra, verlichting, PV-installatie, data, telefonie, intercom, zorg, domotica (KNX), zonwering, toegangscontrole, cctv, alarm en brandmeldinstallatie.
Evenals de engineering en montage van werktuigbouwkundige installaties, bestaande uit riolering, water, sanitair, brandbestrijding, gas, verwarming-koelinstallatie en ventilatie incl. bijbehorende regeltechniek bestaande uit een gebouwbeheerssysteem van PRIVA.

De benodigde warmte en koude wordt opgewekt middels een water/water warmtepomp in combinatie met een gesloten bron. Warm tapwater wordt opgewekt middels een gasketel en is circulerend uitgevoerd met de nodige aandacht voor legionella-preventie.

Periode:
2019 – 2020
Locatie:
Kesteren
Opdrachtgever:
Stichting tot het Verzorgen van Verstandelijke Gehandicapten De Schutse
Contactpersoon:
Dhr. D.J. Hovestad